News

Lamineren Geeft Elke Keer Een Professionele Afwerking

Lamineren staat erom bekend dat het een extra niveau van finesse toevoegt aan elke vorm van afdrukken, van afdrukken in kleur van persoonlijke items tot professioneel digitaal afdrukken voor zakelijke behoeften.

Het lamineren van documenten is lange tijd een teken van professionaliteit geweest om documenten er presentabel uit te laten zien. Elk kwaliteitsdrukkerijbedrijf zal altijd een laminatieservice aanbieden om het werk dat ze produceren aan te vullen.

Lamineren maakt documenten ook steviger en duurzamer, wat betekent dat een professionele afdruktaak langer meegaat. Dit biedt een betere waarde voor de gedrukte materialen, omdat dit betekent dat ze minder herdrukken nodig hebben. Of u nu documenten afdrukt voor een bedrijf of voor een individu – bijvoorbeeld door certificaten voor een hobby of club te Laminaat legger – u kunt er zeker van zijn dat het lamineren van deze documenten elke afdruktaak een afwerking geeft om trots op te zijn.

Documenten die kunnen profiteren van lamineerservices

Posters
Posters hebben baat bij het lamineren, vooral als ze gedurende een lange periode worden opgehangen of als ze worden blootgesteld aan water – hetzij door het weer of intern. Een belangrijk gebruik voor het lamineren van posters is het lamineren van veiligheidsberichten die worden weergegeven in openbare badkamers of keukens. Het lamineerproces zorgt ervoor dat ze duurzaam blijven en niet worden beïnvloed door zwerfspatten.

Visitekaartjes of ID-kaarten
Een gelamineerd visitekaartje of identiteitskaart heeft waarschijnlijk een langere levensduur dan een gewoon kaartje. Hoewel beide hun verdiensten hebben, zal een professioneel gelamineerd visitekaartje overleven dat in portefeuilles en jaszakken wordt gestoken tijdens netwerkevenementen, waardoor contactgegevens intact blijven en dat uw klanten of leveranciers contact met u kunnen opnemen wanneer dat nodig is. Evenzo zijn de ID-kaarten van het personeel onderhevig aan slijtage bij dagelijks gebruik en lamineren zorgt ervoor dat ze veel langer meegaan.

Flyers en folders
Flyers en folders hebben doorgaans de neiging niet te worden gelamineerd, maar af en toe kan het lamineren een of twee exemplaren ten goede komen. Bijvoorbeeld voor diegenen die een club runnen of een bedrijf hebben waar meerdere folders of flyers permanent moeten worden weergegeven – bijvoorbeeld een wedstrijdlijst van een plaatselijke voetbalclub – een gelamineerde kopie van folders is handig en zal papieren exemplaren overleven die kunnen kijk aftands. Evenzo zal op een marketingtentoonstelling of handelsbeurs een gelamineerd exemplaar dat op de stand wordt bewaard de verwerking van de dag veel beter overleven dan een papieren exemplaar.

Maatwerk en persoonlijk afdrukken
Bij het produceren van een op maat gemaakte afdruktaak, bijvoorbeeld het afdrukken van menu’s of tafelkaarten voor een bruiloft of verjaardagsfeestje, kan het lamineren van deze afgedrukte items er niet alleen goed uitzien; het lamineerproces zorgt er ook voor dat deze items kunnen worden bewaard als souvenirs die kunnen worden gekoesterd en waarop jarenlang kan worden teruggekeken. Kleine cafés of restaurants lamineren ook vaak hun menu’s, zodat ze aan het einde van een dag gemakkelijk kunnen worden weggeveegd.

Lamineren heeft zoveel voordelen, zowel voor persoonlijk als zakelijk gebruik, en een goede laminatieservice zorgt ervoor dat uw print er professioneel uitziet en zo lang mogelijk duurzaam is.

Wanneer een bedrijf een lokaal drukkerijbedrijf gebruikt om afgedrukte documenten te produceren, moet u altijd vragen om lamineerservices om de taak op een professionele manier af te ronden.

Comment here