News

Soorten virtuele assistenten en wat ze kunnen doen voor bedrijfsgroei

Uw markt groeit voortdurend en alles is veruit positief in uw bedrijf. Het probleem is dat u de eisen van kantoorwerk en andere zakelijke behoeften niet kunt bijhouden. Een slimme zet die u kunt doen voor uw groeiende bedrijf, is om een ​​persoon in te huren die volledig is uitgerust met de juiste vaardigheden die u nodig heeft en die niet 24/7 aanwezig hoeft te zijn.

Wie had ooit gedacht dat iemand op afstand zinvol werk voor je kon doen? De snel evoluerende technologie heeft de weg geëffend voor een nieuw soort werknemers dat werkgevers en opkomende zakenlui op veel manieren ten goede komt. Virtuele assistenten of offshore-secretaresses kunnen de bedrijfsgroei positief beïnvloeden en de productiviteit van werkgevers maximaliseren wat betreft het zoeken en winnen van klanten.

Er wordt gezegd dat een gemiddelde zakenman die ervoor kiest om zelf administratieve taken te verrichten, meer tijd op kantoor doorbrengt en zijn eigen secretaresse wordt. Als gevolg hiervan worden “echte” zakenmanbanen weggelaten, wat de verbetering van het bedrijf kan verminderen. Dit is waar online assistenten binnenkomen; om al die taken voor u te doen, terwijl u zich richt op het verbeteren van marketingtechnieken die nodig zijn om klanten te verzamelen. Afhankelijk van de aard van uw bedrijf, kunt u een van de soorten virtuele assistenten kiezen die de taken kunnen uitvoeren die u wilt. Voorbij zijn de dagen dat de beste talenten in de industrie uitsluitend naar gevestigde bedrijven gaan; u hebt ook de kans om “niet te vergelijken” assistenten in te huren die bedrijfsmiddelen zouden kunnen worden.

Soorten virtuele assistenten

SEO en SEM Virtual Assistant

Voor een moderne zakenman is internetmarketing geen vreemd woord, maar de vraag is, kun je de snelle veranderingen op internet bijhouden? Het inhuren van een virtuele SEM-assistent of virtuele online marketingassistent is een goede manier om uw bedrijf op het web te promoten. Merk op dat SEM of zoekmachine marketing alle SEO-strategieën omvat die nodig zijn voor de zichtbaarheid van zoekmachines. SEO-assistenten doen verschillende dingen die u misschien niet kent als het gaat om internetmarketing. Basistaken die een SEO-assistent voor uw bedrijfswebsite uitvoert, zijn de volgende:

 • On-page optimalisatie
 • Concurrentieanalyse
 • Trefwoordonderzoek
 • Domeinregistratie
 • Actieve forumdeelname
 • Bloggosphere deelname
 • Indieningsdiensten
 • Verwijzingen verzamelen
 • Contentmarketing

Deze activiteiten, samen met een paar andere, zullen u helpen om de zichtbaarheid van internet in de resultaten van zoekmachines te vergroten. Dit is een geweldige kans voor u om uw bedrijf te adverteren zonder noodzakelijkerwijs dure advertentiekosten te betalen.

Virtuele assistent-schrijver

Virtuele schrijvers zijn assistenten die uw dagelijkse schrijfbehoeften creëren. Als zakenman staat het echt niet in uw functiebeschrijving om creatieve inhoud te schrijven op uw bedrijfswebsite of promotieblogs die nodig zijn voor advertentiedoeleinden. Waarom zou u er zich druk over maken als u een virtuele marketingschrijver kunt inhuren die uw zakelijke idealen vertaalt naar opvallende zinnen. Bij de ontwikkeling van websites zijn goede contentschrijvers hard nodig. Merk op dat internetgebruikers door services bladeren om ze niet rechtstreeks te gebruiken, maar om er meer over te weten te komen voordat ze een deal sluiten. U moet een schrijver in dienst hebben die overtuigende artikelen kan maken zonder een duidelijk verkooppraatje te geven.

Een efficiënte schrijver van internetmarketing maakt artikelen klaar voor SEO die zijn gevuld met juiste zoekwoorden. In andere gevallen maken artikelschrijvers ook niet-SEO-gerelateerde schrijftaken zoals technisch schrijven en onderzoek.

Related image

Virtuele assistent webontwikkelaar

Webontwikkelaars vormen de levensader van elke actieve website. Ze zijn verantwoordelijk voor het creëren en onderhouden van een functionele en creatieve website voor uw bedrijf. Een virtuele programmeur levert al uw computerprogrammeringsbehoeften, van creatie, herontwerp tot onderhoud. Virtuele programmeurs die ervaring hebben met het bouwen van bedrijfswebsites, weten in principe wat klanten op een website willen zien. Veelgebruikte services die virtuele assistent-programmeurs voor u doen, zijn:

 • Webontwerpservices
 • Grafische ontwerpdiensten
 • Logo-ontwerpdiensten

Voor creatieve en programmeurs kunnen ze tegelijkertijd als een virtuele assistent-artiest en programmeur fungeren. Deze twee rollen gaan meestal samen, waardoor programmeurs ontwerpdiensten kunnen uitvoeren. Als u alle programmeer- en ontwerpvaardigheden in één virtuele assistent kunt krijgen, stelt u zich dan eens voor hoeveel loonkosten u kunt besparen! Als werkgever heb je nog steeds het voorrecht om twee verschillende professionals in dienst te nemen om aan beide taken te werken.

Virtuele medewerker

Het inhuren van virtuele werknemers is net als het inhuren van contractuele, off-site werknemers alleen dat u hen via telefoon of internet bereikt. Ze zijn ingehuurd om taken uit te voeren op een externe locatie vanuit uw fysieke kantoor en werken rechtstreeks vanaf uw bestellingen. In tegenstelling tot andere virtuele assistenten, wordt een virtuele medewerker ingehuurd zoals uw externe medewerkers, maar voert de taken ergens buiten uw kantoor uit.

Virtuele administratieve assistent

Virtuele administratieve medewerkers geleiden

Comment here